På torsdag börjar mässan Mitt Kök. Jag är nominerad till Svenska Matbloggspriset, dryckeskategorin, och ser med spänd förväntan fram emot prisutdelningen. Håll tummarna för mig!!!

Under torsdagen och fredagen har jag dessutom två provningar ute på Mitt Kök. Temat är ”(R)Eko” och handlar om ekologiska och rättvisemärkta viner. Tänkte bringa lite klarhet i skillnaderna mellan ekologiskt, biodynamiskt, hållbart och rättvisemärkt. Titta efter mig i programmet – första provningen är på torsdag kl 15.30. Eller om ni ser mig i gångarna – stanna gärna och säg hej! Vore kul att veta vad ni gillar att läsa om?

IMG_0878.JPG
Igår var jag förresten i Helsingborg och höll en provning. Kan nämna att mest populära vinet blev Allegrini La Poja 2009 (om slutsåld, 2008 finns i BS), medan Mullineux White Blend var en vattendelare där hälften älskade det (inklusive undertecknat) och hälften tyckte det var speciellt. Testa båda och du har en schysst vinmiddag på lördag 😉 Lägg till kvällens champagne, Roederer Brut Premier, och du har även klirrat fördrinken.

Varma hälsningar från landets vackra södra delar!

 

LOADING..