Fick den goda nyheten nyligen att min blogg är nominerad till Matbloggspriset 2014 i kategorin Dryck. Vinnaren presenteras på mässan Mitt Kök den 6:e november. Om någon av mina läsare ska ut till mässan så kom gärna till prisceremonin kl 14.30. Sedan håller jag en provning om ekologiska viner kl. 15.30 som jag självklart tycker ni ska komma på. Mer om det senare men för den som har planer på att besöka Mitt Kök på Svenska Mässan så kan det vara roliga aktiviteter!

Väl mött i november!

PS har inte glömt bort Virtuella Vinskolan – snart börjar vi med nästa del. Tror det blir Italien eller Spanien nästa! 🙂

Keep calm and drink english wine at the Pantry

  1. Personligt och ifrågasättande, sådan journalistik bör premieras. Hoppas det håller hela vägen fram!

  2. Jenny skriver:

    Grattis! Välförtjänt. Jag håller tummarna

Comments are closed.

LOADING..