Jag har rest runt i Napa i Kalifornien några dagar nu. Fullt ös så enda tillfället att få upp några bilder till bloggen är nu vid fem på morgonen när jetlaggen har väckt mig…

En stor fördel med att vara här i augusti är att det är skördetid. ”Min” vinmakare Zach och hans fru Katy har persikor och fikon och allsköns grönsaker i trädgården. Just solmogna persikor, med en smak som inte står att få i Sverige, påminner mig om de första åren när jag flyttade hit med familjen som trettonåring.

Till efterrätt igår blev det således en dessertpaj med mandelbotten, blåbär, grädde och massor av persikor från trädet i trädgården. Mums!

Ps som bonus får ni även en bild från institutionen Gott’s Roadside Burgers. Grymma! Och några solmogna, lokala små tomater från Whole Foods. Vilken smak!

IMG_9421.JPG
IMG_9420.JPG
IMG_9423.JPG

LOADING..