Till sjöss

Nu har jag nät efter en härlig vecka på kryssning i Costa Rica. Jag och en tjejkompis åkte för att ”testa produkten” som de kallade det hos min nya uppdragsgivare, Sea Dream Yacht Club. ”Lyxsemester i paradiset” kallar jag det. Iallafall efter en utmärkt pina colada med färsk ananas eller två, i solstolarna vid båtens pool.

Efter lite uppstartsproblem (regn, sjösjuka och min totala oförmåga att minnas att inte dricka kranvatten i nya länder) blev det en rejält njutbar vecka i värmen. Inte så mycket vin den här gången, men några glas champagne till den ryska caviar som serverades från en surfbräda på en paradisstrand sista dagen. Huschampagnen ombord var Jacquart Brut Mosaique som jag har skrivit om tidigare.

Fler bilder på instagram, mitt användarnamn är @ericawinetrips, eller #seadreamyachtclub

Imorgon åker jag till NYC för att fira jul med syrran. Önskar jag er alla ett par sköna dagar med julförberedelser. Helst utan stress och med ett glas champagne i handen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..