Nerver

Vilken vecka. Så många deadlines att ögonen går i kors. Resultatet känns däremot bra så nu får ni hålla ögonen efter mina champagneartiklar i julnumren av bland annat Gourmet, Hunger och Allt om Vin. I den sista blir det dessutom en kul intervju med chefsvinmakaren på Roederer om biodynamiska druvor i Cristal. Inte missa 🙂

Det där med USA-flytten har gjort mig nervös nu. Det är sju veckor kvar och jag har verkligen ingen koll på vad som händer. Har börjat gå runt i lägenheten och vara irriterad på hur mycket jag gillar alla mina prylar, min säng, min vinkyl! För att inte tala om alla vinerna i min källare! Sedan var jag på en superläcker lyxprovning av flera internationella storheter hos importören Vinunic och kom på hur mycket jag gillar både kollegor och branschen här i Sverige. Andra skribenter, bloggare och även de fantastiskt trevliga importörer och sommelierer som jag får nöjet att umgås med dagligen. En av de roligaste sakerna med vinbranschen är hur många som jobbar i den av ren och skär passion. Det gör att vi, på alla sidor om staketen, har rätt mycket gemensamt och trivs med att ses. Lovar att våra möten slår de flesta möteskulturer i andra branscher 😉

Så nu har jag lite ångest över att jag ska lämna allt det här. Men om det vore lätt att vända livet upp och ned, byta bana och flytta till ett annat land så skulle vi väl göra det lite till mans? Måste acceptera att detta kommer bli svårt och att det trots allt är del av en dröm jag vill följa. För att inte tala om solen i Kalifornien, den längtar jag efter massor nu när det börjar bli tungt i Stockholm…

Jag uppskattar verkligen glada tillrop just nu, det kan behövas! Och champagne. Det behövs ännu mer.

LOADING..