Annorlunda fine-winemässa

Blir glad när folk gör saker med hjärtat och vill dela med sig av sin passion. Några av administratörerna på forumet finewines.se (Jimmy och Anders) vill att fler ska få upp ögonen för små producenter, små importörer och för kvalitetsvin som får kosta några kronor extra. De stora konsumentmässorna passar inte så bra för detta ändamål, så nu ordnar finewine.se en egen mini-mässa med både nätvinhandel och små kvalitetsimportörer. Kul initiativ och helt annan stil på viner och leverantörer än man är van att se. Applåd!

För 250 kr får man prova viner från bland annat Caviste, Franska Vinlistan, Roberson Wine, Gullberg, Wine Trade och Gaston. Alla personliga favoriter för mig. För dig som är genuint intresserad av att testa nya viner i de något högre priskategorierna, som är öppen för att handla vin på nätet eller via privatimport (båda helt lagliga), som vill ha vin från små, spännande producenter så är det här en unik möjlighet! Mer sådant! Jag är själv där från minuten de öppnar…

Boka in den 27:e april på vinkällaren Grappe och anmäl dig gärna i förväg. Det är ingen stor lokal så först till kvarn gäller!

Mer information här.

PS glöm inte att komma och dricka odlarchampagne med mig och Sofia Ander på fredag på Stadshuskällaren!!

 

LOADING..