Vinförfalskningar för miljoner i ICON!

Idag landade nyaste numret av ICON Magazine i handeln (de tidningsbutiker som får leverans först vill säga). Jag är SJUKT STOLT över att se mitt namn på förstasidan. ICON Magazine är en otroligt bra tidning och jag tror jag tjatade på dem i nära nog ett år innan vi fick till ett samarbete. Min första artikel för tidningen landade på hela 11 sidor och tog mig till både NYC, LA och Frankrike. En riktigt rafflande historia om den unge killen som lyckades lura hela vinvärlden och sålde falska viner för hundratals miljoner. Titeln hade kunnat vara ”Catch me if you can”, precis som filmen…

Oavsett om du är vininteresserad eller inte är det spännande läsning, så jag hoppas ni köper tidningen och myser ned er i soffan över påsken (med ett glas Bordeaux kanske?). Ge gärna feedback! Till sist ett STORT TACK till redaktörerna Joel och Peter, ni är otroligt proffsiga och kul att jobba med. Hade aldrig blivit så bra utan er!

 

LOADING..