Detoxmat

Jag tänkte testa en vecka utan vete, socker och mjölkprodukter för att se hur det får mig att må. En hel del studier pekar på att många får bättre balans i magen och blir piggare utan just gluten, socker och komjölk. Ska jaga fram studierna och dela med mig. För att hitta osötad mandelmjölk (godaste mjölkalternativet enligt mig) gick jag till Goodstore på Skånegatan i Stockholm. Blev inspirerad och fick med mig en hel del prylar hem. Håll ögonen på bloggen så kommer det test av alkoholfria drycker, recept på bovetenudlar med sötpotatis och lime, samt efterrätsrecept med chiafrön och cashewnötter…

Glutenfritt, laktosfritt

  1. Tänkte på dig idag Ullis – såg ett recept från Yottam Ottolenghi på ugnsbakade sötpotatisklyftor med en dippsås på creme fraiche, lime och citrongräs! Kanske någonting att testa framöver…

  2. Ullis skriver:

    Ser fram emot receptet med sötpotatis och lime – två av mina favoritingredienser! 🙂

    1. Tack Ullis – det kommer i eftermiddag! Du kan redan nu bunkra upp med lite miso, ingefära, nudlar och svamp eller kyckling utöver lime och sötpotatis så är receptet på plats innan middagen! 🙂

Comments are closed.

LOADING..