London – min matstad

En av mina två favoritstäder för att äta ute är London, där jag just spenderat 24 timmar. Ett kort stopp på vägen till mitt andra restaurangmecca New York. Jobbar på en superhäftig artikel för tidskriften ICON som tar mig till dessa två storstäder och till sist till Los Angeles för intervjuer.

London, som sagt. Jag har en lista på bra restauranger som kan göras hur lång som helst.  Här är fyra toppenställen:

För en lyxig cocktail i en bar som lika gärna kunde ligga i maffians Chicago eller Ryssland innan kommunismen, gå till läckra Bob Bob Ricard. Drick martini eller champagne. Helst i källardelen.

För en öl och supergod plockmat vid en stökig bardisk av hipsterstuk – testa Spuntino. Missa inte deras friterade auberginfingrar med dippsås.

Londons bästa restauranger Spuntino's

För lyxigaste frukosten, gå på eleganta The Wolseley på Picadilly. Beställ Eggs Benedicte eller croissant och kaffe. Titta på herrarna i kostym på väg till Saville Row eller Jeremyn Street.

Pink Chihuahua El Camion London restaurang

För stans bästa tacos och drinken “pink chihuahua”, hitta sidodörren hos El Camion och smit ned i den halvhemliga baren i källaren. Min vän och kollega Joe Wadsack har utnämnt Pink Chihuahua till London’s bästa drink. Ta en titt på videon vi gjorde förra gången jag var där!

  1. Bendel skriver:

    Absolut! Den tar jag med mig nästa gång, förhoppningsvis i sommar. (Diner är även ett av mina favoritställen och för brunch gillar jag Traif).

  2. Tack! Hoppas du även gillar restaurangguiden från Brooklyn!

  3. Bendel skriver:

    Fina tips!

Comments are closed.

LOADING..