ANNONS

Veckans luncher v17

/

Influencers (ja… vi kallade nog precis oss själva för influencers, hjälp!) har ofta en förmåga att dokumentera just de gånger som vardagen fått en guldkant. Ger det snyggt content? Ja. Ger det en lite skev bild av verkligheten? Också ja.

Matkreatörer och matlådevurmare som vi är tänkte vi att: Nu fotar vi våra (blev Emmas den här gångens) luncher i en veckas tid så ska ni se att det är nog varken väldigt mycket bättre eller sämre än medelsvenssons snittvecka. Lite ironiskt så avslutas det här inlägget med en lunch på ett SLOTT… that much for standardvecka –men ni fattar vad vi menar.

Processed with VSCO with a5 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Måndag: Resten av söndagskvällens pizza från närmaste pizzerian. Vegetariana utan ost är standardbeställningen där, och då lassas det alltid på ordentligt med toppings för att kompensera osten. Bea och pizzasallad till VAD ANNARS.

Processed with VSCO with a5 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Tisdag: Smördegspiroger fyllda med en portabello- och svart trumpetssvampsfyllning. Doppas i en kall sås med bland annat vitlök, kapris, rödlök och gurka. Tillbringade lurren med att ge feedback på en samarbetsvideo som Amelias kille redigerade åt oss <3

Processed with VSCO with a5 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Onsdag: Veckans godaste lurre? Ah, tror det. Blev nudlar efter DETTA recept. Pluspoäng för matlåda kanske?

Processed with VSCO with a5 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Torsdag: Asså HAHA detta ser för deppigt ut. Inte den sexigaste sopp-looken -im aware. Testlagade ett recept och det blev faktiskt SÅ gott, men får jobba lite på looken innan vi publicerar det tror vi…

Processed with VSCO with a5 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Fredag: Här har vi bytt matbordet och datorn framför stärkt duk och slottsmiljö. NOT BAD. Blev tomatsoppa på Rånäs Slott (kommer inlägg om vår vistelse där framöver), den var god! Notera gärna de små gulliga behållarna för vegosmör och färsk*st i bakgrunden.

Vad äter du till lunch i veckorna?

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00