Sveriges fulaste badrum

Här är tipsen som gör badet helt underbart trots att jag har Sveriges fulaste badrum. Badkar är ett måste för mig, och jag badar nästan varje dag, särskilt den här årstiden njuter jag för för fullt av att krypa ner i ett bad.

Från vänster, Nuxe Huile, Fuji Green tea, Egyptian Milk & Honey Bath, Bath Fizzers, tvålen Chic Animalier och doftljus från Victor Vaisser.

Från vänster, Nuxe Huile, Fuji Green tea, Egyptian Milk & Honey Bath, Bath Fizzers, tvålen Chic Animalier och doftljus från Victor Vaissier.

Är helt såld på olja, Nuxe Huile Prodigieuse är en kladdfri torrolja för ansikte, kropp och hår. Jag brukar smörja in mig med olja efter badet, och gnugga in lite i hårtopparna. Den innehåller exklusiva oljor och är närande, reparerande och mjukgörande och kostar runt 200 kr. Jag har tre favoriter från Body shop som jag varierar i mitt badkar. Japanskt bad med Fuji Green tea när jagvill bada bort stressen i handplockat grönt te från Mount Fuji. En burk kostar 225 kr, (Body Shop) tesilen kosta 60 kr så du slipper gamla teblad i badvattnet. Eller bada som Kleopatra gjorde i antikens Egypten i mjölk och honung! En påse Egyptian Milk & Honey Bath kostar 195 kr, Body shop. Några skopor i badvattnet ger en krämig, lyxig, avkopplande och väldoftande känsla och huden känns mjuk och len efteråt. Frosted Plum är från Body Shops senaste kollektion och har hämta inspiration från Turkiets fruktträdgårdar. Lägg en lyxig Bath Fizzers badkub i badvattnet och du får ett väldoftande rosa, uppfriskande badvatten. En förpackning Bath Fizzers innehåller 10 st kuber och kostar 225 kr. Jag tycker bäst om att tvätta mig med hård tvål, eftersom de flesta flytande duschtvålar innehåller konserveringsmedel. Chic Animalier från Nesti Dante är gjord av fina råvaror, den här i fint leopardmönster har doftnoter av myrra, ingefära, patchouli, kostar  ca 79 kr. Jag brukar tända ett doftljus medan jag fyller badkaret, sen släcker jag ljuset så att det bara blir  en svag ljuv doft kvar när jag njuter av mitt bad. Victor Vaissier snygga och stilrena doftljus kostar 170 kr och finns i tre dofter, Epicea har en naturlig doft av pinjeträd med mjuka inslag av saliva. Om jag har gått om tid brukar jag lyssna på en ljudbok i badet. Storytell-appen är fantastisk,  just nu blundar jag och lyssnar på Jens Lapidus Sthlm Delete och har det väldigt bra.

LOADING..