Bästa vegetariska matkassen

Grattis Ecoviva! Det granskande konsumentprogammet Svt Plus har utsett Ecoviva till Sveriges bästa vegetariska matkasse. Svt plus har bedömt kvalitén på råvarorna, hur lättlagade och goda recepten är, samt leverans. Man har även tagit hänsyn till pris och miljömedvetenhet. Jag har testat Ecovivas matkassar vid flera tillfällen och kan bara hålla med. Här är en repost av ett tidigare inlägg.

Ibland saknar man inspiration till vardagsmaten. Då är det väldigt bra att beställa en väl vald matkasse.

Ratatouille med hirs och fetaost.

Häromveckan beställde jag Ecovivas vegetariska matkasse som är både gluten och laktosfri. Jag är varken heltids vegetarian, gluten- eller laktosintolerant. Men jag gillar grönt och tycker om att laga hälsosam mat. I min kasse fanns det inspirerande råvaror och recept på Ratatouille med hirs och fetaost, Bovetegaletter med ägg, grönsaker och kronärtskocka, Skogsvampsrisotto med Montelloost samt Råraka med tångrom och blomkålssallad. Jag brukar inte följa recepten slaviskt utan komma på lite eget när jag får mina varor.

Här är några produkter som jag kommer köpa igen.

Som en stor bonus blir jag blir introducerad till nya produkter och varumärken som jag inte känner till eller brukar köpa när jag går och slentrian handlar. Se mera på www.ecoviva.se.

LOADING..