ANNONS

April -2021

/

April är slut och det har verkligen varit sommar och vinter varannan vecka, haha! Så opålitlig månad men vi har njutit så mycket ändå, mycket tid för familj och vänner! Vi startade månaden med en solig påskhelg, det här är en favoritbild från den helgen:

DSC_3326-3

Veckan därpå hade jag ett samarbete med stronger och jag gillar verkligen bilderna på mig och Milo, dem ska jag skriva ut och sätta i vårt fotoalbum, så mycket glädje han ger!

DSC_2900

Milo har också lekt med kompisar, som förälder är man glad när kompisens mamma även är min kompis 😀

DSC_3831

Vi har även myst hos morbror och ”Moster” med familjen 🙂

DSC_4635
DSC_4677-2
DSC_4762

Nu kan vi snart klä oss så här på heltid, byta ut mössan mot keps, sneakers istället för vinterskor och jacka istället för overall, UNDERBART!

DSC_3728

Avslutade helgen med personalfest vid runn. Förrätt, varmrätt och efterrätt med passande dryck till, så mysigt!

C133ADB9-3805-4BAF-8BAD-0FBEF2F26419-2

Sista dagarna i April kom min vän Pernilla och hälsade på, dagen därpå följde jag med henne till frisörcentrum för att bli klippt. Hon är elev där och hon har verkligen hamnat rätt, så duktig och noggrann. Nästa gång ska hon även färga mitt hår, spännande! På samma dag fyllde mamma år så då åkte vi dit på kalas. Nu känner jag mig fylld av positiv energi  från både familj och vänner!

Månadens populäraste inlägg

Instagram
Vad är det för underbart väder Sverige bjuder på? ☀️ Blir så lycklig, dags att tända grillen och sluka en stor greksallad. Recept: Grek sallad

Sallad grekisk

Facebook
Gör denna till Varlborg: Melonsallad med fetaost, mynta och lime.

Melonsallad 1

Bloggen
På bloggens topplista hittar vi min favorit smoothie: Grön smoothie, mums!

gron-smoothie

Kram på er!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00