ANNONS

Morotsjuice

/

Hej Godingnar!

La upp den här bilden på Instagram igår och ni verkar gilla färgen och smaken lika mycket som jag! Har ni inte testat att göra juice på morot, apelsin och ingefära än så är det dags nu! Köttet från morötterna som blir över är det perfekt att göra morotsbiffar på 😀

juice-morot

morots-juice

INGREDIENSER
ca 1 kg morötter
ca 6 apelsiner
ev en bit färsk ingefära efter smak

GÖR SÅ HÄR
1. Juicea först morötterna i en råsaftcentrifug (Ta vara på köttet, gör tex morotsbiffar).
2. Juice sedan apelsinerna. Smaka av och juicea slutligen ned ingefäran efter smak.

TIPS PÅ MOROTSBIFFAR

Morotsbiffar

Recept: Morotsbiffar

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00