ANNONS

Rosa smoothie med granatäpple

/

Det är dags för att göra en ny rosa smoothie! Egentligen behöver man bara två smoothie i livet, en rosa och en grön! Den rosa gör ja ofta varianter av men basen bukar vara hallon, banan, citron, ingefära och sedan varierar jag vätskan mellan rödbetsjuice, granatäppeljuice eller havremjölk. Jag brukar även gömma lite fryst blomkål i mina rosa smoothies 🙂

smoothe-rosa-redigerad

Den här gången blev det med granatäpple! Sanningen är dock att jag aldrig vill mixa mina granatäppelkärnor då jag älskar att äta dem som de är, föredrar istället att toppa min smoothie med dessa 😀 Däremot händer det att jag köper grnanatäppeljuice och då är det såå gott att använda juicen som vätska i en rosa smoothie 🙂

smoothie-rosa-redigerad

Efter jag tog dessa bilder kom Milo och högg in, ett mingelbord serverat i hans storlek ;D

DSC_0959-2

INGREDIENSER
2 dl frysta hallon
1 ekologisk banan
0,75 dl grnanatäppeljuice (eller 0,5 dl granatäppelkärnor + o,5 dl vatten)
1 msk citronsaft
En bit ingefära
(göm lite fryst blomkål i smoothien om du behöver få i dig mer grönsaker eller gömma dem för dina barn eller din man, hehe )

GÖR SÅ HÄR
Mixa ihop och njut 🙂

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00