ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Rostade cashewnötter

/

Sjukt goda nötter! Tanken var att jag skulle toppa min soppa med dessa cashewnötter men jag hann knappt fota dem innan jag åt upp halva skålen, haha! 

cashewnotter-rostade

Åh, blir sugen på dessa igen nu i skrivande stund, ska nog göra en laddning ikväll, du med? 😀

rostade-cashewnotter

INGREDINSER
3 dl cashewnötter
2 msk smakfri kokosolja
1 msk yaconsirap (funkar med honung också)
1 tsk paprikapulver
1-1,5 tsk salt
3 krm chilipulver

GÖR SÅ HÄR
1. Smält kokosoljan försiktigt och blanda sedan med kryddorna och sirapen.
2. Blanda i nötterna i kryddblandningen och fördela på en plåt
3. Rosta i mitten av ungen i ca 8 minuter på 200 grader.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00