ANNONS

Glutenfria hamburgarebröd

/

Äntligen ett glutenfritt hamburgerbröd som är luftigt! Ni måste testa det här receptet som kommer från Zeinas Kitchen. Ett varmt tips, dessa bröd kommer jag göra om och om igen:D Jag serverade dem med mina vegetariska bönburgare, mums!

glutenfritt hamburgerbröd

INGREDIENSER
2 ägg
250 g keso
1,5 dl majs- eller mandelmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
2 msk smält smör (kokossmör eller vanligt smör)
0,5 tsk salt

PENSLING
Uppvispat ägg
Sesamfrön

GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda ägg och keso i en bunke
3. Mixa med en stavmixer tills keson blir lite slät (då slipper du kesoklumpar).
3. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
4. Låt degen stå och svälla ca 10 min.
5. Klä en plåt med bakplåtspapper och forma 6 st platta bröd av smeten.
6. Pensla med ägg och strö på sesamfrön. Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min. Ta ut och låt svalna, lossa från pappret och servera!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00