Glutenfria hamburgarebröd
Bröd
,Äntligen ett glutenfritt hamburgerbröd som är luftigt! Ni måste testa det här receptet som kommer från Zeinas Kitchen. Ett varmt tips, dessa bröd kommer jag göra om och om igen:D Jag serverade dem med mina vegetariska bönburgare, mums!

INGREDIENSER
2 ägg
250 g keso
1,5 dl majs- eller mandelmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
2 msk smält smör (kokossmör eller vanligt smör)
0,5 tsk salt
PENSLING
Uppvispat ägg
Sesamfrön
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda ägg och keso i en bunke
3. Mixa med en stavmixer tills keson blir lite slät (då slipper du kesoklumpar).
3. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
4. Låt degen stå och svälla ca 10 min.
5. Klä en plåt med bakplåtspapper och forma 6 st platta bröd av smeten.
6. Pensla med ägg och strö på sesamfrön. Baka mitt i ugnen i ca 15-20 min. Ta ut och låt svalna, lossa från pappret och servera!