ANNONS

Jenny’s Gröna & Lelle’s Rosa

/

Om vi skulle få chansen att utse pris till våra egna smoothie så vill vi göra det till dem här två godingarna, ett säkert kort som går hem hos alla och vi tröttnar aldrig på dem, sjukt goda!
Jennys gröna är en spenatsmoothie med mango och citron – Lelles rosa är en hallonsmoothie med ingefära.

smoothie

De är superenkelt att variera dessa smoothies, i med mer vätska för att kunna dricka ur sugrör och minska mängden vätska för att göra en vacker smoothiebowl med massa topping som bär, granola och jordnötssmör.

smoothie

Kolla så slät och fin 😀

smoothie

Om jag har lite trötta rester i grönsakslådan brukar jag alltid slänga ner det i min gröna smoothie. Ibland blir det lite grönkål, zucchini eller en överbliven broccolistam, allt funkar i den gröna, i med mer citron så känns knappt smaken av det. Funkar såklart att slänga ner det i den rosa smoothie’n också men det är större risk att inte färgen blir lika fin. I den rosa är det däremot toppen att slänga ner lite blomkål eller andra ljusa grönsaker som zuccihi, spetskål eller gurka 🙂

/Kram Jenny

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00