ANNONS

Tomatsås till pizza eller som dipp

/

Den här tomatsåsen är sååå himla god! Det är vår gemensamma favorit och alla som smakat den har gett högsta betyg! Du kan enkelt variera mängden körsbärstomater beroende på vad du ska ha såsen till,  vill du göra en pastarätt så kör hellre lite mer tomater för att den ska bli mer rinnig, se här. Vill du ha den mer chuky så behöver du inte mixa den så länge, då passar den perfekt till pizza eller som dipp 😀 Se vår korta film när vi göra denna dipp HÄR.

tomatsås med soltorkade tomater

INGREDIENSER
14 soltorkade tomater
8 körsbärstomater
1 vitlöksklyfta
30 g gul lök
en nypa salt och peppar samt lite torkad oregano eller basilika

GÖR SÅ HÄR
Lägg ner samtliga ingredienser i en mixer och mixa till önskad konsistens

0
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00