ANNONS

Bönsallad med soltorkade tomater och pesto

/

Det här är en sallad jag har ätit väldigt mycket av på senaste tiden, jag tycker det är så gott att blanda ut pesto med mycket olja och ringla över en sallad och sedan toppa med både bjäst och hampafrön, mums! Det här är en matig sallad med massor av protein och bra fetter, brukar servera den till ugnsrostade rotsaker och en krämig röra, vips så har vi en vegetarisk middag klar 🙂

bönsallad
2 port

INGREDIENSER
2 nävar gröna blad
8 plommon tomater
6 soltorkade tomater
1 avokado
125 g svarta bönor
1,5 msk pesto + 1,5 olivolja
75 g fetaost
2 msk hampafrön
1,5 msk bjäst

GÖR SÅ HÄR
1. Hacka tomater, soltorkade tomater och blanda med de gröna bladen
2.  Blanda ut peston med olivolja om den är mer krämig än rinnande
3. Lägg i bönorna i pestoblandningen och blanda sendan ner i salladen
4. Toppa med feta ost, hampafrön och bjäst

/Jenny

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00