ANNONS

Bönhummus med soltorkade tomater

/

Jag älskar hummus, och älskar att göra twist på dem! Har ni smakat min  Svart bönröra med soltorkade tomater ? Den är svingod men är inte alltid så nöjd med den bruna färgen så var såklart tvungen att testa den med vita bönor som istället fick en fin orange färg av tomaterna, alltså drömgod och FIN, hihi nöjd!

bönhummus med soltorkadetomater

Ingredienser
1 pkt vita bönor (ca 3 dl kokta bönor)
8 st soltorkade tomater
1-2 vitlöksklyftor
0,5 tsk svartpeppar
0,5 krm chiliflakes

Gör såhär
Kör alla ingredienser i en matberedare och servera

/Jenny

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@superfoodsweden
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00