ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Glutenfria havrepannkakor

/

De här pannkakorna gör jag mest av alla mina pannkakor så låg de INTE på bloggen, så konstigt! MEN ÄNTLIGEN nu är dem här. Du gör dem på 3 ingredienser + lite salt, sjukt goda och enkla att göra 😀

havrepannkaka

Älskar att servera dem med bär men vet ni vad jag och min sambo fikade på för några veckor sedan?

pannkaka-havrepannkaka

Jo, det ska jag berätta nu! Vi gjorde dessa havrepannkakor, bredde på smör, strösslade över ceylon kanel och björksocker OMG! det blev godare än godaste kanelbullen, rekommenderar alla det vi nästa fikatillfälle;)

glutenfritt-havre-pannkaka

INGREDIENSER
2 dl havremjöl
3 dl havremjölk
3 ägg
en nypa salt

GÖR SÅ HÄR
1. Blanda samman alla ingredienser
2. Stek till pannkakor i en klick smör eller kokosolja ( 1 dl smet/pannkaka).
3. Servera

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

6 underbara rawfood bollar

/

Bara för att min matberedare är sönder är jag extra sugen på att baka chokladbollar. Vårt chokladbollsrecept har jag bakat över 50 ggr både hemma och på min förra arbetsplats och det blir lika bra varje gång. Jag tycker veeerkligen att ni ska baka dessa! Är ni av någon konstig anledning inte sugen på choklad så kan ni spana in de andra mumsiga bollarna nedan, allt från citron, lakrits till spirulina 😀

chokladbollar med kaffe och jordnötssmör

Här kommer det underbara receptet på våra CHOKLADBOLLAR!!

citronbollar

Näst på tur är våra populära citronbollar, dessa är magiska och känns väldigt fräscha 😀

Ni vet ju att lakrits och choklad är mitt favoritgodis, och här har vi de bästa av två världar. Chokladbollar rullade i lakritspulver, alltså lakritsbollar, mums!

hallonbollar

Ett par rosa fina hallonbollar med hallonpulver kanske kan vara något? 🙂

De var så här jag började tycka om spirulina (klick)  Jag gjorde dessa spirulinabollar och hade som litet mellanmål i skolan, perfekt!

Äppelbollar

Dessa äppelbollar med kardemumma och en kopp te en torsdagseftermiddag, say no more.

Bönbollar

Senaste tillskottet i bollfamiljen är dessa chokladbollar med svarta bönor, kakao och kaffe! Recept: Bönbollar

Hoppas ni gillade listan, ta hand om er och ha en fin kväll!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Inlägget innehåller annonslänkar

Picklad morot med ingefära

/

Jag delade tidigare med mig av picklad rödlök med äppelcidervinäger och björksocker, vilket ni älskade! Här kommer en kompis, picklad morot med ingefära, mums! Så enkelt och gott tillbehör 😀

picklad-morot-recept
picklad-morot

INGREDIENSER
2 morötter
2dlvatten
1dlättika/äppelcidervinäger
2-3 msk björksocker
ev liten bit färsk skalad ingefära

GÖR SÅ HÄR


1.  Skrubba moroten och skiva den sedan tunt mha en mandolin eller potatisskalare


2. Lägg moroten i en glasburk eller matlåda


3. Blanda vatten, ättika och björksocker i en kastrull, värm tills sockret har löst upp sig.


4. Häll vätskan över morötterna direkt om du vill du äta dessa inom en halvtimme. Annars kan du låta vätskan svalna något innan du häller den över morötterna. Gillar du smaken av ingefära kan du nu även lägga ner en liten bit i glasburken.


5. Låt stå och dra i kylen i minst 2 timmar.


6. Förvara alltid i kylen och servera till allt möjligt, mums! 🙂

Den här inläggningen håller ca 1-2 veckor, i vår familj är det inget problem då den tar slut snabbare än så 🙂
Hoppas du gillar det!
Kram Jenny

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00