Smakfest på nyöppnade Hantverket

Förra veckan öppnade en ny restaurang upp på Östermalm – Hantverket. Det här fantastiska stället får högsta betyg både när det kommer till miljö och mat.

Inredningen och atmosfären är underbar! Häftiga tavlor på väggarna, massa gröna växter i lokalen och snygga möbler. Ägaren av restaurangen har jobbat som snickare, slöjdlärare och drivit ett inredningsföretag, vilket syns när man kliver in. Det är ett ställe man vill spendera många timmar på.

Maten var riktigt bra! Spännande smaker och fina råvaror från svenska producenter. Vårlamm från Sörmland och tupp från Skåne är rätter du hittar på menyn. Till förrätt kan jag varmt rekommendera buffelmozzarellan med grön tomat och syltade granskott. Så god!

Den höga kvalitén på maten och lokalen avspeglar sig på priserna, det är inte det billigaste stället. Men helt klart värt varenda krona för den som vill äta gott. Priserna för en varmrätt ligger på 240-305 kr. Går du hit på lunchen kommer du billigare undan, varje vardag serveras en dagens för 145 kr.

Här kan du läsa mer om restaurangen och kolla veckans lunchmeny http://restauranghantverket.se/

FullSizeRender (29)

IMG_0788

IMG_0786

LOADING..