Ny mexikansk restaurang

Imorgon öppnar en ny mexikansk restaurang på Kungsholmen. Restaurangen heter Maya och ligger på Scheelegatan 2 vid Kungsholmstorg.

Maya är en crossover på det mexikanska/spanska/latinska köken. Här kommer det att serveras tacos, pimiento de padronóns, ceviche, pommes av sötpotatis, guacamole, chipotlemayo och massa annat gott. Tacomenyn får det att börja vattnas i munnen. Vad sägs om en med kungskrabba, avokado och limeaioli? Eller en med nattbakad grissida, torkad serrano, svartkål och chilimayo? Nästan allt som serveras på Maya är fritt från både gluten och laktos. Deras tacos är gjorda på majs och är helt glutenfria.

För den sötsugna finns vaniljglass, tryfflar och en rawfood-tårta med smak av Pina Colada. Underbart med restauranger som tar in alternativ till vanliga desserter! Skulle fler ställen ha rawfood-tårta på menyn skulle jag äta efterrätt flera gånger i veckan.

Lokalen är helt nyrenoverad och inredningen är snygg med en varm och välkomnande känsla. Baren går längst med väggen och det känns nästan som att vara hemma hos någon på middag.

Restaurangen kommer ha öppet varje dag för middag. På helgerna öppnar de vid kl. 13.
Kolla in Maya på Instrgam https://www.instagram.com/maya.sthlm/ eller Facebook www.facebook.com/maya.sthlm

DSCF2479

DSCF3155
IMG_1336

LOADING..