Mina bästa frukostställen

Frukosten är mitt favoritmål och jag går ofta ut och äter frukost. Det finns flera bra frukostställen runt om i Stockholm, nedan har jag listat några av mina favoriter.

Pom & Flora – En liten Pärla på Södermalm. De serverar olika frukostar på vardagar och helgen, på vardagar finns det allt möjligt att välja mellan och på helgen är det ett fast frukostpaket. Jag rekommenderar att testa båda.

Broms – Varje dag serveras en frukostbuffé för 145 kr. Det är en fräsch buffé med lagom mycket mat, buffér har annars en tendens att kännas lite slafsiga. Snyggt ställe med härlig atmosfär vid Karlaplan.

Nybrogatan 38 – Slår aldrig fel och har något för alla. Bra priser, mysig miljö och med ett brett utbud av rätter. Det är ett populärt ställe som ofta är fullt så glöm inte att boka bord.

Cykelcafé Le Monde – Här finns det mesta, enklare frukostbuffé, acai bowls, mackor och smoothies. På helgen byts buffén ut mot brunch. Missa inte deras pannkakor som finns på helgen. Snyggt ställe med bra priser.

Riche – Jag älskar att börja dagen på Riche, lokalen och ljusinsläppet slår det mesta. Det är inte det billigaste frukoststället i stan men absolut ett av de bättre.

Bageri Petrus – Ett litet bageri vid Mariatorget. Här kan du köpa nybakat bröd, färdiga mackor och fikabröd. Det goda kaffet på Bageri Petrus kommer från Drop Coffee. Prisvärt ställe i en mysig liten lokal.

Café Ecoist – Perfekt för dig som gillar hälsosamma frukostar. Här finns chiapudding, smoothies och massa annat. Deras cashewyoghurt är fantastisk!

Bilderna nedan är från Cykelcafé Le Monde, Riche och Bageri Petrus.

IMG_0032

IMG_7446
IMG_7610

 

Du har väl inte missat att du kan följa mig på Instagram också? Du hittar mig som STOCKHOLMFOOD.

LOADING..