Min restaurangvecka!

I veckan har jag ätit på flera bra ställen, några som jag har besökt tidigare och några nya. Varje vecka försöker jag testa minst tre nya ställen som jag inte har vart på.

Jag inledde veckan med en lunch på Kommendören. Här åt jag en kummel med bakad blomkål och smörsås. Riktigt bra fisk! Priset för en lunch startar vid 135 kr, vilket kan vara lite mycket för en lunch. Ett tips är att gå hit på kvällen eller när de kör brunch. Här hittar du mycket smaker från USA. Gott, vällagat och mycket kött.

IMG_5892

Sen besökte jag Terrassen Skrapan på Södermalm. En hälsopärla med salladsbar och nyttiga sötsaker på menyn. Är du på jakt efter acai bowls kan du gå hit.
Högt i tak och gigantiska fönster, ett härligt ställe att sitta och äta lunch på.

IMG_5923

I torsdags åt jag middag på Grand Central by Scandic. Stort ställe ett stenkast från centralen.
Här åt jag en råbiff till förrätt och helgrillad fisk med pommes och aioli till varmrätt. Jag ångrar inte mina val, fisken var underbar! Enligt restaurangen är de kända för sina efterrätter, men vi var för mätta och fick passa på dessert.

IMG_6001
fullsizeoutput_218
IMG_5952

Igår gick jag förbi Mälarpaviljongen som äntligen har öppnat för säsongen. Förutom tussilago är det här ett riktigt vårtecken. Mälarpaviljongen ligger vid Norr Märlarstrand och är ett kafe/restaurang/bar. Oslagbart vinställe en solig eftermiddag.

IMG_6125

Jag avslutade i K25 på ett favoritställe – Jim Lim. En asiatisk pärla som ägs av finstället Farang. Här serveras nudlar och curry till priset av en hundralapp ca. Tips är att testa deras curry, så så god!

IMG_6063

LOADING..