Jag har släppt en tidning!

Helt galet, jag har släppt en tidning! 64 sidor fyllda med tips på vart man ska äta och dricka i stan, från morgon till kväll.

I tidningen har vi samlat bilder från åren jag har haft Stockholmfood tillsammans med listor på mina favoritställen. Och inte nog med det,  Zara Larsson, Benjamin Ingrosso och Filippa Tjärnlund tipsar om sina favoriter. Hur fett?

Tidningen är gratis och finns i MOOD-Gallerian (vid deras Concierge), på Bröd & Salt runt om i stan och hos Dr.Denim på Söder och Gamla Brogatan. Nästa vecka hittar du den på Paradiset också.

Igår hade jag releasefest för tidningen på Växthuset, en av stans bästa restauranger! Maten här är något utöver det vanliga och så himla bra. Allt som serveras är växtbaserat (veganskt) och menyn anpassad efter säsong.
Vi åt olika snittar anpassade efter menyn, en med tryffel som fick alla gäster att jubla.
Restaurangen ligger i en villa under Skanstullsbron tillsammans med nattklubben Under Bron och Trädgården. Så snyggt och coolt ställe. Gå hit, du kommer älska det!

Till maten drack vi veganvänligt bubbel, vitt och rött. Tre härliga och prisvärda viner. Sen hade vi ett alkoholfritt (ekologiskt) mousserande vin från God Dryck. En favorit när det kommer till alkoholfritt. Klicka på namnen om du vill kolla in vinerna.

Nu hoppas jag att du gillar tidningen <3

Magiska snittar på glutenfritt bröd, blev en special med några eftersom jag är glutenallergisk.

Snygga baren! Innan alla gästerna kom.

LOADING..