Indisk tapas

Indian Garden har precis öppnat Stockholms första indiska tapasrestaurang. Den nya restaurangen ligger på Rörstrandsgatan och är utan tvekan den snyggaste indiska restaurangen i Stockholm.

Jag testade flera rätter på menyn och allt var en fröjd för smaklökarna. Så många goda och spännande smaker! Favoriten var en vegetarisk tapas med linser, spenat och ost. De rekommenderar att man beställer minst två rätter för att bli mätt. Storleken på portionerna är vanligtvis större än de på bilderna.

De har ett stort barbord precis när du kommer in. Tanken är att du ska kunna slinka in snabbt och njuta av några tapas. Vill du sitta en längre stund kan du boka bord. Då kan du också beställa mat från den vanliga menyn med hela rätter.

De har även flera goda drinkar på menyn. Drinkar med indiska kryddor som bara går att beställa här. Drinken på bilden innehåller gin, lime, koriander, citrongräs och socker.

Hela menyn innehåller näringsdeklaration vilket gör det enkelt att beställa om du är allergisk eller vill undvika något. Så bra! Jag hoppas att fler restauranger kan ta efter det.

Kolla in http://www.indiangarden.nu/

DSCF2792

DSCF2828

DSCF2857

DSCF2863

LOADING..