Här hittar du Stockholms bästa platser för pick nick

I annonssamarbete med Löfbergs <3 Passa på att njuta av de sista sommardagarna! Mitt bästa tips för att förlänga sommaren är att ha pick nick ute i stans parker och dolda pärlor. Därför tänkte jag dela mina favoritplatser i Stockholm.

I måndags började jag veckan med en härlig pick nick med några vänner i Ivar Los Park på Södermalm. Underbar start på veckan! Jag bjöd på presskaffe, iskaffe och rawfood-bollar med kaffe (se recept nedan).

FIX_3

Mina 5 favoritparker/ställen för pick nick:

 • Ivar Los Park (på bilden) – här har du utsikt över hela Stockholm! Passar morgon och kväll, men kvällstid kan du kolla solnedgången.
 • Skinnarviksberget – Samma utsikt som från Ivar Los Park, men här sitter du på klippor och högre upp med något bättre utsikt. Perfekt ställe under kvällen.
 • Tantolunden – Mysig park med minigolf, badbryggor och lekpark. Stor gräsmatta och med mycket folk och skön vibe.
 • Smedsuddsbadet – Om du passerar Rålis kommer du till den här mysiga platsen. En liten park med gräsmatta, badstrand och brygga. Bästa stunden att hänga här är under dagen.
 • Hagaparken – Här finns det flera sköna ställen att ha pick nick från morgon till kväll. Mitt favoritställe är backen nedanför koppartälten. Så fint att ha pick nick här på kvällen.

  Recept på rawbood-bollar med kaffe kommer här, från foodpharmacy.se: Lägg 1⁄2 dl hasselnötssmör, 1 1⁄2 dl havregryn (jag hade glutenfria), 1⁄2 dl kakao, 5 dadlar, 1 tsk kanel, 1 tsk vaniljpulver och 2 msk kallt kaffe (jag hade Löfbergs Stureplansrost) i en mixer och kör till en slät smet.
  Rulla bollarna i kokos och låt dem stelna i kylen en kort stund.Här kan du läsa mer om Löfbergs Stureplansrost och Iskaffe – lofbergs.se

  IMG_5205

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..