Gillar du efterrätter?

Då kan jag varmt rekommendera två bakböcker som nyligen har släppts.
En från Renée Voltaire och en från Per Bäckström.

DSCF6521

The Baking Revolution – är en underbar bok full med veganska och glutenfria desserter och sötsaker. Allt från raw biscotti och matcha cheesecake till mangopannacotta och kokoskola. Boken innehåller över sjuttio recept för dig som älskar att baka och som letar efter nya smaker och mer näringsrika alternativ till det traditionella baket. Färgglada, smakrika och naturligt söta godsaker – helt i min smak.

DSCF3075

Konditorns Bakverk – en munvattnande bok med massa smarriga recept. I boken hittar du allt från Prinsessbakelser till saltlakritspraliner. Recepten är lätta att följa och illustrerade med vackra fotografier. Per Bäckström är produktchef på anrika Wienercaféet. 2013 var Per med i tv-programmet Dessertmästarna där han skapade tre av sina godaste desserter, alla tre finns med i boken.

DSCF6250

Vill du testa några av deras efterrätter kan du besöka Wienercaféet och Pepstop, två av Stockholms bästa fikaställen enligt mig.

http://www.reneevoltaire.se/pepstop/
http://wienercafeet.com/

LOADING..