En pärla på Kungsholmen

NEWT är ett nygammalt ställe i Vurmas gamla lokaler på Kungsholmen. Sen en tid tillbaka har kaféet/restaurangen fått ett nytt utseende och ny mat.

När man kommer in möts man av en härlig känsla. Lokalen är trendigt inredd med en varm och välkomnande miljö. Uppdukat vid disken finns mängder av härliga bakverk som får en att vilja gå direkt på sötsakerna.

På NEWT är god mat som gör gott i fokus. De gör all mat och alla bakverk själva. Maten är övervägande växtbaserad, har ett högt näringsinnehåll med inget eller ytterst lite laktos och gluten. Mestadels närproducerat och ekologiskt. Grillade mackor, sallader och vegobrugare är lite av det som serveras.

Alla bakverk och allt bröd bakas i deras egna bageri. De har en fantastiskt god glutenfri limpa du kan köpa med dig hem. Vad jag vet är det bara Under Kastanjen och Friends of Adam som säljer det idag?

NEWT serverar frukost, lunch, middag och fika till schyssta priser. Brunch lör-sön mellan kl. 11-16. För den som är sugen på alkohol till maten finns det att beställa.

Polhemsgatan 15, Kungsholmen
Öppet mån-fre 7-21, lör 8-21 och sön 9-19 (365 dagar om året)

http://www.newtfood.se/

DSCF1555

DSCF1558

Härliga bakverk, lite av det som finns.

Menyn.

DSCF1566

Sallad, bröd och pålägg till maten.

DSCF1574

Min goda sallad med laxröra.

DSCF1640

LOADING..