En ny pärla på Kungsholmen

Mälarpaviljongen har öppnat ett nytt ställe på andra sidan Norr Mälarstrand som heter The Green Queen. En fantastisk vegetarisk deli som serverar ekologisk mat och dryck. Hit kan du gå och äta och dricka från tidig morgon till kväll, de har öppet varje dag från kl. 08-22. Varje dag serveras frukost, lunch och middag.

På menyn hittar du Quesadillas, sallader, mackor och massa annat gott. Maten och drycken som serveras är till största del ekologisk, fri från gluten, laktos och raffinerat socker. Det finns flera sorter av glutenfri öl och ekologiska viner. Lovely!

Delin har inga sittplatser inomhus men har skapat en ny sittning utomhus på hörnet i solen. Du kan också ta med dig maten ned  till Mälarpaviljongen eller som take-away. Perfekt ställe att gå till om du ska ha picknick i Rålis.

The Green Queen planerar att ha stängt under vinterhalvåret så se till att du hinner hit under sommaren för att uppleva den goda maten (förhoppningsvis bestämmer de sig för att hålla öppet året runt, Stockholm behöver fler ställen som det här).

Kolla in http://malarpaviljongen.se/the-green-queen-organic-street-food-bar/

DSCF1018

LOADING..