Ekologiskt och vegetariskt på Bio Rio

Nere vid vattnet i Hornstull ligger Bio Rio som idag är en av Stockholms få kvarlevande singelbiografer från 1940-talet. Miljön är unikt bevarad och de visar ett brett film- och kulturprogram. Premiärfilmer blandas med liveoperor och filmfrukost.

I Salong 2 kan du äta god vegetarisk mat. Bio Rios nya matsalong erbjuder mat och barhäng, från frukost till kvällsmat. Köksansvarig är husmor Daniel som har arbetat på internationella finkrogar, kockat till världsartister och sysslat med matperformance i utmanande former. Tillsammans med sin kollega Daniel har han skapat Salong 2.

Köket serverar franskinspirerad mat, ekologisk och vegetarisk. I baren hittar du ekologiska viner och ett unikt ölsortitiment. Ett av få ställen i Stockholm där du kan beställa natrurvin på glas, så bra!

Maten är god, vällagad och prisvärd. Du kan beställa smårätter, mackor och hela varmrätter. Min favorit är ”Svampen” – rondelette gjord på sparrispotatis, svamp och Västerbottensost med smörslungade primörer och rödvinssås.

Härlig miljö och trevlig service. http://www.biorio.se/

FullSizeRender (7)

LOADING..