Efter ett litet uppehåll

Det blev ett litet blogguppehåll. Jag bygger en restaurangsajt tillsammans med en kompis och har fokuserat på det lite senaste tiden. Det blir som en förlängning av bloggen och Instagramkontot, kommer bli super! Postar så fort det ligger ute.

Lite kort om härliga matupplevelser senaste tiden jag vill dela med mig av.

Åt på Soyokaze som är en av Stockholms bästa sushirestauranger. Vinnare av årets lyx i senaste Gulddraken. Här äter du avsmakningsmeny framför kocken. Priset ligger på 995 kr exkl. dryck. Helt klart den bästa sushin jag har ätit i Stockholm. En fantastisk middagsupplevelse.

Sen gjorde jag ett återbesök på Judit & Bertil i Hornstull efter typ 4 år. Kan inte förstå varför jag väntat så länge med att gå tillbaka. En riktigt trevlig kvarterskrog med en skön uteservering och vibe. Vi åt flera rätter i sällskapet och alla var bra! Du kan antingen ta in två (eller flera) smårätter eller en varmrätt. Missa inte salladen med getost och betor + deras svamptoast.

Förra veckan rundade jag av en kväll hos The Burgundy i Gamla Stan. Vinbar och bar i underbar miljö. Även om fokus är på drycken, så har The Burgundy några riktigt bra rätter till schyssta priser. Varje onsdag serveras nattmacka i samarbete med någon kock eller restaurang. Hett tips att kolla in! Känt bland krogfolk, men inte så allmänt känt.

En annan riktigt bra upplevelse senaste tiden var middag på Stadshuskällaren. För en månad sen hade jag ingen aning om att Stadshuset hade en restaurang. Det är lyxigt, pampigt och antikt. Du kan antingen äta i restaurangen eller välja att äta ”chef’s table” som vi gjorde. Då satt vi i restaurangens kök och blev serverade kvällens avsmakningsmeny. En fantastisk upplevelse! Så mycket god mat och vackra rätter.
Kul att sitta mitt i köket också. Ett tips är att kolla in vad Stadshuskällaren erbjuder för olika saker, för du kan bl.a. äta Nobelmiddagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..