Bra vegetariska restauranger

Jag älskar att äta vegetarisk mat och det finns många bra restauranger i Stockholm som serverar vegetariskt. Nedan ser ni några av mina favoriter.

Sally Voltaire och Systrar – Vegetarisk restaurang som serverar närodlad mat efter säsong. Min favorit är deras Vegansallad. Restaurangen har precis flyttat till nya lokaler och ligger numera i Åhléns City men finns även i Sickla.
Organic Green – En vegetarisk pärla vid Rådmansgatans tunnelbana. Varje dag finns tre dagens och massa andra goda rätter. Bra priser och vällagad mat, missa inte!
Matapoteket – Grymt ställe som serverar raw food. Här kan du äta lunch och fika. Maten är fri från raffinerat socker, gluten och mjölkprodukter. Ligger på Bondegatan på Södermalm.
Hermans – Vegetarisk buffé med Stockholms bästa utsikt. Renoveras nu men öppnar igen i april. Perfekta stället att hänga på i sommar.
Fotografiska – Om du vill äta en finare middag. Fokus ligger på grönsaker men kött och fisk finns som tillval. Passa på att gå på fotoutställning och avsluta med en god middag med utsikt över Stockholm.

Det här är några av mina favoriter men det finns många fler bra. Jag älskar att det öppnar upp nya vegetariska ställen och att vegetarisk mat får en större del av menyn.

Vilket ställe gillar du bäst? Bilden är några månader gammal, tagen på Organic Green.

IMG_9359

 

LOADING..