Årets bästa nyhet

Vissa saker gör mig lyrisk, det här en sån sak. Den 5/12 öppnar Ringen på Söder upp sin nya matsatsning Teatern.

Precis om tidigare kommer det vara en food court i mitten av centrumet. Det kommer vara 9st olika kök och ett patisserie. De har gått ut med hälften av alla namn, och det är som en dröm.

Kock: Magnus Nilsson
Magnus är en av världens just nu kändaste kockar med sin restaurang Fäviken i Jämtland. I Åre har han även en av världens kändaste korvkiosker. Nu öppnar Magnus Nilsson korvkiosk i Ringen centrum – den första satsningen utanför Jämtland.

Kock: Maximillian Lundin
Ekologisk och vegansk streetfood signerat Maximillian Lundin. Den forne köttälskaren som blev vegan, öppnar nu Sveriges första helt ekologiska och veganska streetfood-restaurang, The Plant.
Här kommer det serveras nyttig mat som smakar onyttigt. Menyn anpassas efter säsong och allt är givetvis 100 % ekologiskt och mycket biodynamiska råvaror.
Det kommer finnas tre olika varmrätter och två sallader som tillval.

Kockduo: Adam Dahlberg och Albin Wessman (Adam&Albin)
Stockholms populäraste nudelställe öppnar upp i Ringen. Idag serverar de nudelluncher varje vardag i sin matstudio på Rådmansgatan, en gång i månaden har de öppet för middag. Deras nudellucher är älskade och delade som inget annat ställe. Nu kommer vi kunna njuta av deras ramen hela dagen och på helgen.

Kockarna Mikael Gröndal Linus Ahlstedt
Från succékrogen Chez Betty. Nu tar de sitt hyllade koncept Snack Bar till Teatern där de kommer att servera sin tolkning av sydfransk snabbmat. Signaturrätten är kalvköttskebab med egengjord sauce blanche.

Daniel Roos Pastry Design
Sveriges kändaste konditor. Hans bakverk är som små konstverk, en fröjd för ögat och smaklökarna. Idag hittar du honom på K-märkt där han självklart kommer att finns kvar. Senast lagade han efterrätten till nobelfesten och vann OS-guld i Tyskland 2012.

Tanken med satsningen är att leverera mat i toppklass, till en kostnad som passar de flesta plånböcker i en enkel och opretentiös miljö. Det bästa av världar.

Det kommer att finnas 250 sittplatser för den som vill äta här, men det kommer bli ett perfekt ställe för take-away.
Teatern kommer ha öppet fån tidig morgon till sen kväll, det kommer finnas frukost på några av ställena. Stay tuned för mer info.

12116001_10153767554180087_7759990744279285271_n

LOADING..