Jag älskar Chanel – vem gör inte det? För tio år var jag på tjänsteresa till Milano, och gjorde en riktigt bra (mode)investering.

chanelchanel
Jag hade bestämt mig för att shoppa det årets it-väska från Prada. Den var stor, praktisk och supersnygg i strutsskinn. Men dessvärre var den slut. Det pågick fashionweek och alla modejournalister och modeller hade spanat in samma väska som jag. Det blev istället ett tröst/spontanköp i Chanelbutiken på Via Sant’Andrea. En klassisk Chanel 2.55, som var liten, svindyr, opraktisk och alldeles, alldeles underbar. När expediten frågade om jag ville ha den lite dyrare varianten i kalvskinn istället för den ”vanliga” i nappa slog jag till på det också i rena förskräckelsen över att lägga så mycket pengar på en väska. Men jag ångrar mig inte en sekund. Den är så tidlös och passar till allt, och har till och med ökat i värde. Älskar den. Och till våren öppnar en Chanelbutik i Stockholm. Det blir norra Europas första Chanelbutik.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..