Vinn ”Mingelrätter och Smörgåstårtor”!

Kära Vänner!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. TACK ALLA NI SOM TOG ER TID ATT DELTAGA!

Denna soliga måndag tänkte jag lotta ut ett exemplar av min senaste bok ”Mingelrätter och Smörgåstårtor”!

Mingelrätter och Smörgåstårtor, Monika Ahlberg

”Mingelrätter och Smörgåstårtor” innehåller allt som behövs för att lyckas med årets alla mottagningar och mingel. Dessutom finns här smörgåstårtor på alldeles nytt sätt! Min favorit är denna vegetariska (som lätt kan bli vegansk) med avokadomousse, hummus, rödbetsmousse, granatäpple och tångkaviar!

Vegetarisk smörgåstårta, Monika Ahlberg, Tångkaviar

Allt ni behöver göra är att lämna en kommentar i kommentarsfältet om varför just du ska vinna!

Lycka till!

 1. Hej vännen! Tredje gången gill då!

  Självklart ska den här vackra boken stå på boklisten i mitt kök tillsammans med dina andra böcker! Skulle bli både snyggt och GOTT i Annas sommarkök!

  Soliga hälsningar från Kolmården! Anna

 2. Varför skulle jag vinna? Det brukar inte hända mig, men jag behöver lite nya ideér till rätter med lite nytänk för att överraska min mycket matintresserade storfamilj nu till sommaren. Härligt att få presentera något nytt och otippat!

 3. Jag bara ÄLSKAR att göra bufféer med många vackar små rätter och goda påhitt. Därför vore det härligt att vinna boken!

 4. Hej Monica jag skulle bli en glad mamma mormor farmor för mer inspiration och nytänkande
  Har serverat smörgåstårtor till dop konfirmation o student kör alltid samma recept
  Behöver förnya mig skulle bli en lycklig vinnare kram
  Vill se dig mer på tv jag blir glad av dig

 5. Har de flesta av Dina böcker, vore fantastiskt kul att också ha denna,
  hoppas på vinst!
  Du är så inspirerande.

Comments are closed.

LOADING..