Min julskinka är provsmakad!

Nu är min julskinka klar och provsmakad!

Gjorde min griljering på 1 äggula, 3 msk flytande honung, 3 msk stark/söt senap och 1 dryg dl ströbröd. Supergott!

 

 1. Elin Maria!
  God Jul till dig! Och visst är barnen här och jag ser framemot att fira min första jul i stan!
  Henrik!
  Lycka till med allt och ha en riktigt God jul!
  Maud!
  Hoppas skinkan blev bra! Och ha en riktigt God och skön jul!
  /monika

 2. Maud skriver:

  Tack för tipset! Låter gott och din ser jättefin ut. Formen, rund och hög, är viktig. Skinkan griljeras och avsmakas i kväll här hemma.

 3. Henrik skriver:

  I år har jag valt att dela inspirationen i julköket mellan din fantastiska julbok och Mäster Mannerström. Ska bli intressant att se om hans kreationer når upp till dina, i min tolkning. Skinkan som kommer från hans bok är i ugnen nu, griljerad helt utan ströbröd, känns spännande. Passar framförallt bra eftersom min son är glutenintolerant.

  God Jul!

 4. DU, DET LÅTER SÅ GOTT DIN GRILJERING, ATT JAG TAR DEN TILL MIG, RAKT AV. TACK SÅ MYCKET ! ROLIGT ATT NI SMAKAT DEN REDAN. FÖLJER DITT EXEMPEL. GOD START NU PÅ DEN LJUSHÖGTID, SOM VÄNTAR OSS. SKA DU HA BARNEN NÅGOT HOS DIG ? ALL KRAFT OCH FFRID TILL DIG.

Comments are closed.

LOADING..