Pilgrimsmusslor för kvinnors hälsa!

Så stod jag där, på Stora hälsodagen, en fantastisk dag i 1.6 miljonersklubbens regi och brassade pilgrimsmusslor enligt mitt recept som avslutar min text i boken Livspusslet som ges ut alldeles lagom till Bokmässan!

Och jag kände mig nästa som Jesus när alla kom fram och ville smaka!

Försökte önska att det skulle räcka åt alla!

 

 1. Victoria!
  Supergott!
  Catrin!
  Då är det dags nu!
  /Monika

 2. Catrin skriver:

  Har aldrig ätit en endaste pilgrimsmussla i hela mitt 42-åriga liv. Med tanke på hur troget jag har följt dig de senaste åren (är dock väldigt dåligt på att kommentera) är ju det under all kritik. Jag måste råda bot på detta snarast.

 3. TKB!
  Nix, men de som åt ropade ut sin lycka! Och den räckte åt alla!
  /Monika

 4. TKB skriver:

  Om inte Jesus så garanterad en madonna…önskar att hade varit där, låter ”gudomligt gott”! Räckte det förresten till alla?

Comments are closed.

LOADING..