Äntligen och Välkomna till Taxinge slott!

Fick jag den i min famn!

100 förhandsexemplar av Monikas Vardagsmat damp ner här hemma igår. Vilken känsla!

1 975 gram tung och 320 sidor tjock!

Jag var mitt i en fotografering och hade jättesvårt att släppa den!

Jag fick genast signera ett exemplar till finaste Petra!

Monikas Vardagsmat är fylld med 250 lättlagade, snabblagade, vackra, goda och billiga rätter. Enkla tillbehör och de godaste och nödvändigaste såserna. Råd och tips till de nödvändigaste redskapen, omvandlingstabeller och annat matnyttigt som kommer att hjälpa er att få er vardag att smaka som en lördag!

En liten glimt skall ni få!

För- och eftersätt i glimmande guld

Kötträtter

Savojkåldolmar

Varma och kalla tillbehör, nu kan ni glömma att bara äta sallad som det gröna!

Såser! Vit sås, brun sås, skysås och basilikasås såklart!

Dukningstips

Tips på de nödvändigaste redskapen

Monikas Vardagsmat kommer ut i butikerna nästa vecka men ni som har vägarna förbi Taxinge slott i helgen har chans att skaffa ett eget exemplar redan nu!

Bilen är fullpackad!

Varmt välkomna!

 

 

 

 1. Anna J!
  Åh, så härligt att höra! Och visst kommer jag till bokmässan! Fredag, lördag och söndag!
  /Monika

 2. Anna J skriver:

  Hej! Din bok ser jättefin ut och jag hoppas du kommer vara på plats på Bokmässan i Göteborg så man kanske kan få den signerad där. Om inte så köper jag den där ändå. Har flera av dina fina böcker och jag återvänder ofta till dom för att inspireras och njuta helt enkelt.

 3. Härligt Charlotte!
  /monika

 4. Hej! Boken ser alldeles fantastisk ut och med över 250 kokböcker
  i min ”samling” ser jag fram emot att snart kunna köpa din på Bokmässan!!! Kram Charlotte

 5. Magda!
  Bara en till…..
  Och du kommer inte att bli besviken:)!
  /Monika

Comments are closed.

LOADING..