Livet! och tips för pioner!

Ja, Kära vänner!

För oss med trädgård råder det underbara dagar!

Varje dag poppar något nytt upp, något nytt slår ut och en ny blomma dyker upp!

Det är ju inte bara det att jag så här års kan skörda en halv liter smultron och jordgubbar varannan dag, att salladen är som bäst just nu och att jag plötsligt kan baka min smulpaj med jordgubbar och rabarber för jag har allt hemma, i trädgården vill säga….

Nej, det är det faktum att jag faktiskt åstadkommit det själv!

Sått, planterat, grävt och vattnat!

Kan inte komma på en tillfredsställelse som känns större faktiskt!

Inte heller en betalning som känns bättre!

Och ni vet väl att pioner ska ha långa snitt, varmt vatten och inte ett blad i vattnet om de ska överleva inomhus?!

 1. Så sant Charlotte!
  /Monika

 2. Hej! Ja det är verkligen en rikedom att ha en trädgård!
  (Liten eller stor, eller balkong eller ett par krukor.)
  Visst är det härligt att kunna gå ut o plocka ett fång med rabarber o sen tillaga en paj. Eller gå ut o klippa lite gräslök, plocka in blommor osv. Visst blir man lycklig över det! Kram Charlotte

 3. Elin maria!
  Låter underbart! En hel trädgård på balkongen! Härligt!
  /Monika

 4. YES ! ÄVEN LITEN SKÖRD KAN VARA GOD SKÖRD. JAG GÅR UT PÅ BALKONGEN & TAR AV DET, SOM JAG HAR DÄR. DET ÄR UNDERBART ATT SE HUR DET VÄXER & BLIR TILL NÅGOT. OCH JAG PRATAR MYCKET MED DEM. SMULTRONEN T.EX. JAG GÖR NOG EN LITEN SKÖRDEFEST SENARE. NU GLÄDJENS SÅLUNDA.

 5. Tack för tipsen med pioner. Älskar dem!

  /Maud

Comments are closed.

LOADING..