Vinn ”Monikas julkasse”!

Min och Mathems julklapp till er blir en chans att vinna min julkasse!

Med ”Monikas Julkasse” kan du lätt sätta en personlig prägel, få till det där lilla extra, ja, sätta guldkanten på ditt julbord!

Här finns ingen skinka, inga köttbullar och ingen Janssons!

Nej då, men väl läckerheter som saftiga revbensspjäll, två krämiga sillar, min Västerbottenssill och min vinnarsill, Skaldjurssillen.

Lätt- och snabblagade tillbehör som färskrökt lax på endive med senapsgrädde, mozzarellabruschetta med granatäpple, pepparkakor med lingonmousse, äppelsallad med fänkål och dill, honungslingon, stuvad brysselkål, ägghalvor och så godis förstås! Gi- vänliga frukt- och nötchokladen och min underbara Wienernougat!

Tävla så här:

1/ Kolla först att vi kan leverera till dig genom att klicka här.

2/Gilla Monika Ahlbergs mat  och Mathem på facebook.Dela gärna länken om tävlingen som finns där.

Svara på frågan nedan genom att lämna en kommentar här på bloggen:

3/ Vad heter min första kokbok?

Tävlingen pågår fram till och med måndag klockan 18.00!

Lycka till och God Jul!

 1. You’ve got to be kidding me-it’s so transparently clear now!

 2. Bella skriver:

  I had no idea how to approach this befnoe-row I’m locked and loaded.

 3. Sara F skriver:

  Gillar er båda redan och levererar hit vet jag också av erfarenhet. Har precis ätit förra veckans italienska kyckling med barnen till lunch idag och väntar på lev. från mathem idag igen. Boken heter Rosendals Trädgårdscafé tydligen. Har ju försökt vinna den en gång tidigare men utan resultat sååå det är fortfarande så att jag är boklös men har fått smaka på din mat genom din matkasse!:-D Hoppas på vinst denna gången:-)

 4. Beryl skriver:

  Boken heter Rosendals Trädgårdscafè
  Jag har den och har lagat mycket gott från den

  God Jul!

 5. 1. Gillad sedan länge…
  2. Nu även gillare av MatHem!
  3. En favorit sedan länge ”Rosendals Trädgårdscafé”

  Nu håller jag tummarna att jag blir en vinnare!
  God Jul <3

Comments are closed.

LOADING..