Vinn Rosendals Trädgårdskafé!

Dags att pigga upp oss med en liten tävling tycker jag!

Min första bok ”Rosendals Trädgårdskafé” har åter sett dagens ljus i stort format!

Så till alla er som slitit ut den förra eller rent av missat att skaffa ett eget exemplar så kommer nu en chans att vinna en ny eller egen!

Signerad såklart!

Ni kan få 2 lotter var!

Och jag lottar ut 2 böcker!

Gilla min facebooksida (1 lott) och lämna en kommentar här på bloggen med varför just du ska vinna! (1 lott)

Tävlingen pågår fram till och med tisdag klockan 24.00.

Därefter bestämmer jag som enväldig domare vilka som vann!

Lycka till!

 1. I need some inspiration!
  I will make some dressings in beautiful glass bottles once again and pretend that the Avocadotrees are Appletrees. And I’m at Rosendahls Cafe again…ahhh the Chicken.

 2. Linda skriver:

  Klart jag gillar dig på facebook o skulle just jag vinna boken så skulle sonen som numera bor själv, få den. Han är uppväxt med morotskakor, inlagda clementiner mm från boken. Dessutom har han blivit lurad till Rosendal flera gånger av flickvänner på promenad o fika därtill. Hjärntvättad? Nja, lite kanske =) God mat o fika har han absolut ingen emot o då gärna i estetiskt tilltalande form //Linda

 3. Jag har din bok i stort format och den är flitigt använd.Köpte den när den gavs ut första gången. Den hänger fortfarande ihop. Jag skulle vilja ge bort din bok om jag vinner till min yngsta dotter i julklapp. Hon önskar sig flytta-hemifrån-saker och jag tycker att Rosendalsboken är ett måste i varje hem. En otroligt bra inspirationskälla.(Förresten jag har många av dina andra böcker också)

 4. ada skriver:

  Den förmedlar inte bara underbara recept den visar också på glädje lite hejsan svejsan, överraskningar och mycket värme! Boken är som jag vill ha det, så att alla som är hos mig får den där känslan att här är det gott att vara.
  Om jag vinner boken så ska jag ge den till någon som känner som jag.

 5. Älskar kokböcker, vet att denna skulle passa mig utmärkt! Fattar inte att jag inte önskat mig denna… Hoppas på tur så här i sista minuten!

Comments are closed.

LOADING..