Vi rensar kylen!

Och då blir de som godast!

Torskrygg och vildfärsbiffar!

Torskryggen stekte vi på hög värme med skinnsidan ner, salta och peppra, ha sedan tålamod! Låt den bara ligga i pannan och bli klar!

Vildfärsbiffarna: 600 g vildfärs, 1 äggula, (kan uteslutas), 2 vitlöksklydtor, salt och peppar.

Sås: 3 dl grädde, en näve basilikablad, en buljongtärning.

Blanda samman allt till färsen, forma biffar, stek i smör. Häll på grädde, krydda med salt och peppar, en buljongtärning och hacka ner basilikabladen. Låt puttra amman.

Och sista bilden från balkongen:

Stora båten på väg over there! (vi säger väl det iallafall!) allt medan solen går och lägger sig!

God Natt!

  1. TKB skriver:

    Monika
    ..både och…hitta fyndet, ja! men det är också en del fallgropar man åker på – om man säg , det är ju också upplevelse!

  2. Tkb!
    Men är inte halva upplevelsen att hitta fyndet?
    /monika

  3. TKB skriver:

    Eller att en annan resenär kommer med vinet….

  4. TKB!
    Jag får se till att resa mera då;)!
    /Monika

  5. TKB skriver:

    ..eller hur…på resande fot kommer en och annan överraskande pärla fram:)

Comments are closed.

LOADING..