VINN MIN TÅRTBOK!

Ja, Kära vänner nu vill vi ha lite kul!

Vi gör en liten tävling!

Fram till söndag 24.00 har ni chansen att vinna min tårtbok, ”Klassiska tårtor på mitt sätt”.

Det är en underbar liten bok som innehåller 25 av våra allra vackraste och godaste tårtor med ljuvliga bilder av Denise Grünstein!

Ja, här finns allt från Prinsesstårta, till Tjinuskitårta till Schwarzwaldtårta!

Och hur ska ni tävla?

Jo, nu är min längtan efter våren svår! Jag vill ha fler vårtecken!

Skicka in era bästa, enklaste, roligaste, underbaraste vårtecken under ”Kommentarer” så får vi alla njuta lite och jag får äran att välja!

 1. Karin skriver:

  Mitt bästa vår tecken är när sop-bilen kommer och sopar bort allt grus från gatorna. Då vet man att våren är här på allvar!

 2. Simon!
  Visst är det så, härligt! Men nu är du lite sent ute….tyvärr! Tävlingen är slut sedan 24.00 i natt!
  /Monika

 3. simon skriver:

  Jag tycker våren är här när man ser folk äta glass ute…det pirrar till lite för då vet man vad som är i antåg-sommaren!Visst är det
  väl härligt att leva!!

 4. Alltså, hemkommen från jobbet ser jag att jag missat sista timmen på tävlingen – men jag gör ett försök i alla fall. NU är det vår för nu har myrorna vaknat. Tyvärr väljer dom att krypa in i vårt hus……men dom är förlåtna. Jag kan förstå att det blir lite kallt på natten – att vara liten myra och frysa kan inte vara kul- så självklart drar man sig in i värmen. Men det är bara OK så länge nätterna är kalla. Nu har jag inte hjärta att köra ut dom men snart är det ute som gäller för herr och fru myra med familj! Kram (och ett sent grattis till dig Monika)

 5. Mona skriver:

  Våren känns i luften…man drar djupa andetag o kroppen jublar. Tack för ljuset, Tack för dofterna,Tack för vackra vårblommor,Tack för att vi får uppleva ännu en VÅR <3

Comments are closed.

LOADING..