RUSKIGT GOTT!

Mamma fick en jättestor och vacker Karl-Johan av sin väninna Kerstin i födelsedagspresent häromdagen.  Dessvärre glömde hon den här hos mig på Marstrand…

Så när jag övertygat mig själv ordentligt om att detta faktiskt var en äkta Karl-Johan kunde jag inte motstå frestelsen att stoppa den i en panna med en rejäl klick smör och flingsalt. Mmmmmm, så gott det var!

P8130009

Annat som kan vara värt att veta är att om det saknas ett rivjärn så går det utmärkt att riva pepparroten till torsken i en parmesankvarn!

P8130010

Och nu när Drakbåtarna åkt hem invaderades Marstrand av dessa Laserbåtar eftersom Laser Masters startade igår!

P8140011

 1. TKB skriver:

  Anna
  Bara du som vet…

 2. Anna skriver:

  TKB! Kanske det ;-)

 3. monika skriver:

  TKN!
  Ha, ha,,,du är då för rolig;)!
  /Monika

 4. TKB skriver:

  Anna
  :) salta?

 5. Anna skriver:

  Monika! Jo jag ska ju springa Lidingöloppet i höst så jag la upp taktiken under min långsväng igår… Springa några km, plocka svamp, springa några km, plocka svamp osv… Tror du inte att det går lättare då??? Det gäller väl inte att få så bra tid som möjligt eller ;-)
  TKB! Jag hade inte hunnit så långt och så har jag ett sånt fint funktionslinne som är vädigt tunt och knappt känns blött ens efter ett hårdpass så det gick bra, kände ingen bismak av svett i alla fall ;-)

Comments are closed.

LOADING..