PLÖTSLIGT!

Knäpper, knakar och knastrar det i hela huvudet och jag tror minsann att det är signalen för att jag håller på att komma tillbaka till livet, ja jag ska äntligen blir bättre!

Och även om kroppen känns tung och slapp så är det något annat som tar över, hunger! Ja, jag känner hunger! Jag är faktiskt hungrig och det har jag inte varit på en vecka!

Men vad är jag sugen på?

Ingenting tycks locka men till slut kokar jag en tallrik havregrynsgröt med en näve blåbär (direkt från frysen) och för att vara snäll mot min (av all medicin) misshandlade mage äter jag den med Dofilus, det smakar himmelskt eller rättare sagt, det känns himmelskt, för fortfarande är inte mina smaklökar på banan.

Men nu känner jag mig som på våren, efter det att den första rabarberknoppen synts till så blir det bara bättre och bättre, måtte jag nu bara ha rätt!

 1. monika skriver:

  TKB!
  Ha, ha,,,,ska testa imorgon, jag lovar!
  Ulla!
  Det ska jag dricka ikväll! Tack för tips! Brukar dricka detsamma i vatten istället för mjölk men detta lät ju lenare på något vis!
  /Monika

 2. Ulla skriver:

  Det blir snart bra igen. Din kropp talar om för dig att du ska vila och sånt måste man ta på allvar. På kvällen slappnar du av med råriven ingefära i lite varm mjölk med en klick honung. Spetsa med riven vitlök om du vill boosta immunförsvaret på samma gång.
  Ha det gott och krya på dej/Ulla

 3. TKB skriver:

  Monika
  Liten klick smör till gröten och då har du maximal förutsättning med näringsintaget i systemet;) …och när du även har smaklökarna i funktion är det dags för några härliga smakupplevelser med nya viner?
  Fortsätt med ”hälsans stig”;)

 4. monika skriver:

  Maud!
  Jodå! Igår inköptes den och nattsömnen blev störd, slukade 100 sidor i ett nafs! Spännande!
  /Monika

 5. Maud skriver:

  ”Hypnotisören” är färdigläst! Puh! Den var så spännande och bra, så välskriven. Lyfter kriminalromanen flera steg tycker jag. Måste vila någon dag från bok nr 2, vill ju göra lite annat och det går inte när en bra bok suger tag. Har du lyckats få tag på nr 2? Ett gott tecken att du är hungrig. Krya på dig!
  /Maud

Comments are closed.

LOADING..