ÄVEN I KVÄLL BLIR DET GALA!

Det är ju inte varje vecka man börjar med en filmgala och slutar med en modegala! I kväll blir det Ellegalan på Grand Hotel!

 1. monika skriver:

  Doris!
  det går ingen nöd på dig hör jag;)!
  /Monika

 2. Doris skriver:

  Det ser ut som du hade en mycket superlyckad kväll! Själva så käkade vi en superlyckad fiskgratäng med hälleflundra i chablissås! Idag blir det kalvstek o lite oxfilé! Först lite längdåkning! Må så gott!

 3. monika skriver:

  Maud!
  Supertrevlig! Och här vräkte det ner igår men nu är den en väldigt vacker vinterdag och jag ska också ut och skotta!
  /Monika

 4. Maud skriver:

  Ja nu är det ju nästa dag men jag hoppas du hade en trevlig kväll. Det enda jag gör riktigt mycket numera är att skotta snö. Det bara vräker ner och jag tror aldrig vi haft så här mycket snö någon gång. Det är i alla fall härligt att vara utomhus i snöyran och gott med varm glögg när man kommer inomhus.
  /Maud

 5. Monika skriver:

  Anna!
  Jag hade en härlig kväll bland alla tjusiga kläder, människor och den fantastiska maten!
  Bigge!
  Ha, ha! Ja;)!
  Helene!
  Tack, det fick jag:)!
  TKB!
  ;) Tror inte det, det här var nog sista festen på ett tag….nu måste jag börja jobba igen!
  /Monika

Comments are closed.

LOADING..