INSPIRATION!

Formex är roligt och härligt! Särskilt nu när inspirationen ligger på våren! Vårformex, det riktigt ”spirar” överallt och just idag inte bara av vår utan också av bröllopsromantik!

Längst bort i hörnan låg den, den ”kungliga bröllopsmontern”!

bild

Och om jag någonsin kommer till altaret skulle jag vilja bära den här!

IMG_7278

Men, men,,, av detta blir det intet!

Utan istället hade jag kul i Gerberas monter hos Susanne och Mats. Visserligen hade jag fått tag i ”fel” färskost, den var kladdig värre, men som tur var god, jättegod till och med, och glömt både kniv och skärbräda hemma men det löste sig hos Sundqvistarna som saluför Global,,,,Raskt fick de fram en vacker skärbräda och en urtjusig kniv! Men det absolut tjusigaste de hade i montern var nog den här!

IMG_7282

En korkskruv med äkta ”bling-bling”!

Och hos flickorna på Rice blir jag alltid glad! Och i dag dessutom köpsugen! Kika bara in dessa småvaser till sommarens snittblommor!

IMG_7276

Nu är de mina allihop!

Och jag kunde inte slita mig från denna ljusstake!

IMG_7277

Kamelo hade den vackraste montern och pryldesign den roligaste av de ”plåttriga”…nu är det så förstås att jag har en förkärlek till halsband, armband, ringar och spännen med Madonnor som motiv…

IMG_7281

Och till slut hamnade jag som vanligt hos Cheryl (scandinaviancake@yahoo.com) och blev baksugen förstås!

IMG_7279

 1. Tkb! Visst är det så att dotterns bröllop blir något att bita i – jag borde ha varit på mässan! Ser ut att ha varit mycket snyggt. (INTE LJUSSTAKEN – HU!)

 2. monika skriver:

  Fixat Annica!
  /Monika

 3. Hej monika. läser din blogg flera gånger per dag…men snälla vad heter butiken med alla dessa fina bakformar, det stod cheryl men inte företagsnamnet finns det någon hemsida eller butik vill dit…snälla maila mig…älskar att baka…kommer inte att ha möjlighet att besöka mässan, har inte företag…*snyft*

 4. monika skriver:

  Ha, ha,,Gud vad ni är söta! Tror inte Thommy vågar fria längre….;) Vi fyller ju snart 30 år! Inte klokt! Och Marianne! Åh, jag har många handdukar och dukar frän Växbo, de är underbara!
  /Monika

 5. Mycket fint på Formex men trist att det är en fackmässa och inte för alla. Men tur det kanske :) hade säkert kunnat spendera en hel del slantat där.

  Ställ till med ett bröllop om inte annat så för ett hejdundrande kalas massor av god mat & fint dukat & fin klänning … härligt
  hm kanske ska ordna ett själv måste bara hitta nån tilltänkt man först …. man kanske kan låna nån hihi

  ha en riktigt mysig helg

Comments are closed.

LOADING..